NOEN FÅ ORD

OM OSS

3 søsken

VI SER DE VIKTIGE DETALJENE.

VI ER HER FOR Å GJØRE DINE TANKER OM TIL VIRKELIGHET.

Vi er 3 søsken som brenner for å gjøre det beste for kunden. Det å skape noe nytt som hjelper din bedrift til å lykkes. Om det er bilder, video, ny logo eller en helt ny og brukervennlig webside, så er det dette vi kan best. Det å gjøre din bedrift, arrangement eller noe helt annet til noe nytt og spennende. Noe som får kunden til å stoppe opp og gjør seg interessert i dine produkter. 

GRUNNLEGGER´N

HEI, WILLIAM HER.

Jeg har alltid vært levende interessert i alt det som har med media å gjøre.

Fra tidlig tenårene fikk jeg interesse for film, foto og design. Dette har jeg gradevis gjort om til en liten jobb i de senere år. Det er ikke alle som kan si at hobbyen er også det man gjør for tjene til livets opphold, men det er jeg veldig takknemlig for å kunne fortelle at det har det blitt for min del. Interessen for et godt design, hva som passer til din bedrift og at man ser de forskjellige behov for den enkelte kunde er viktig. 

Fotografi er det jeg har jobbet lengst med. Brylluper, familier, portretter,  bedrift foto, kommersielle bilder osv. Så har jeg erfaringer fra flere sjangere under fotografi. Video har også vært noe jeg har gjort i mange år, i side om side med foto interessen.  Når du hører om logoer, magasin cover, websider osv, så er det design man som oftest tenker på først. Det å skape noe unikt, noe nytt. Design er noe jeg brenner for, om det er for en logo, webside eller noe annet. At det er en rød tråd i helheten av f.eks en bedrift.